KITA 2019

KITA er tilbake i September 

Tusen hjertelig takk til alle de 1700 gjestene som besøkte oss i mars og april. Pågangen var over all forventling og vi tar de mange oppfordringene som vi fikk og kommer tilbake med KITA til høsten. 

Datoer vil bli lansert snart!

 

 

Velkommen til Stavangers første Izakaya-restaurant.
Izakaya er en sjanger av det japanske kjøkkenet, moderne japansk mat med fokus på råvarene. Det er folkelig og sosialt, og serveres verden over på alt fra puber til stjernerestauranter. Ideen med Izakaya er at gjestene får mange ulike småretter på bordet i den rekkefølgen kokken velger, og alle deler slik at man får oppleve mange ulike smaker. På KITA serverer vi Nordisk Izakaya, japansk mat av nordiske ingredienser.

Japansk izakaya består alltid av flere retter. Uansett om det er mange retter eller litt færre retter, vil alle de fastsatte menyene på KITA tilsvare en fullverdig middag.

MENY HØST 2019

Menyen er basert på lokale råvarer og som alltid på KITA er de komponert i harmoni med japanske smaker.

Meny Høst 2019 vil lanseres i august 2019