KITA 2019

KITA GJENÅPNER

Fra 1 mars til 13 april 2019 kan du endelig få oppleve KITA igjen.

Book bord her: https://dejavu.dinesuperb.com 

Velkommen til Stavangers første Izakaya-restaurant.
Izakaya er en sjanger av det japanske kjøkkenet, moderne japansk mat med fokus på råvarene. Det er folkelig og sosialt, og serveres verden over på alt fra puber til stjernerestauranter. Ideen med Izakaya er at gjestene får mange ulike småretter på bordet i den rekkefølgen kokken velger, og alle deler slik at man får oppleve mange ulike smaker. På KITA serverer vi Nordisk Izakaya, japansk mat av nordiske ingredienser.

Japansk izakaya består alltid av flere retter. Uansett om det er mange retter eller litt færre retter, vil alle de fastsatte menyene på KITA tilsvare en fullverdig middag.

Meny vår 2019

Menyen er basert på lokale råvarer med hovedvekt på vår fantastiske sjømat. Som alltid på KITA er de komponert i harmoni med japanske smaker.

Liten meny


San ten Mori
3 Utvalgte appetitt vekkere 

---
Laks tataki med Yuzu miso
---
Dagens fiske fangst
---
Modnet Okse filet
---
Kimchi Blomkål & Soba noodler
---

Søt avslutning
595,- pr person

 

-<>-

Stor Meny

Østers 2019
--
Go ten Mori
5 Utvalgte appetitt vekkere -

--
Dagens Sashimi
---
Laks tataki med Yuzu miso

---
Dagens Fiske fangst
---
Modnet Okse filet
---
Kimchi Blomkål
---
Soba noodler
---
Søt avslutning
795,-


Gratinert sjøkreps med Shiso smør +120,- Kan legges til både stor og liten meny